Produkty regionalne z Roztocza
W naszych dietach serwujemy produkty regionalne z naszego Roztocza – najbardziej nasłonecznionego regionu w Polsce, słynącego z dziewiczej przyrody, czystego powietrza, krystalicznej wody i zapierających dech w piersiach widoków, z obszarem Natura 2000 i ekologicznymi hodowlami. Serwujemy zdrowe produkty regionalne, wpisane na Listę Produktów Tradycyjnych, i wyroby wpisujące się w długoletnią tradycję staropolskiej kuchni kresowej (np. piroga biłgorajskiego, roztoczańskiego pstrąga, eko króliki, cebularze lubelskie i proziaki). Chcemy się nimi chwalić całej Polsce, bo są pyszne! A w dodatku w naszym wydaniu są FIT! Nasz zacny piróg biłgorajski w wersji fit zajął I miejsce w kat. wyroby gastronomiczne w Konkursie Potraw „Smaki Zamościa i Roztocza” 2021. Cateringowe menu jest bogate w sezonowe warzywa i owoce, zawierające duże ilości witamin i składników odżywczych, pochodzące od lokalnych sadowników i z ogrodów warzywnych prowadzonych przez propagatorów ekologicznego stylu życia.