Catering dietetyczny Kłodawa

Poznaj nasze wyjątkowe diety

Dieta - LOW CARB

Dieta LOW CARB to sposób odżywiania, polegający na ograniczeniu spożycia węglowodanów. W zamian w diecie zwiększa się podaż białka i tłuszczów.
Dieta Low Carb jest dobrym rozwiązaniem dla osób, które chcą schudnąć lub ograniczyć spożycie węglowodanów.

Rozkład makroskładników: W: 15%, B: 20%, T: 65%

Dieta - FODMAP

Dieta FODMAP, a dokładnie dieta low-FODMAP to sposób żywienia zawierający mało sacharydów, które fermentują. Mowa tutaj głównie o oligo-, di- i monosacharydach, jak również poliolach, w których jest jak najmniej węglowodanów, w tym głównie cukrów prostych.

Rozkład makroskładników: W: 45-60%, B: 15-20%,T: 25-35%

Dieta - BISTRO

Dieta BISTRO – Restauracyjna jakość, zbilansowana przez dietetyków, codziennie pod Twoimi drzwiami i na twoim talerzu.
Wszystko to za sprawą odpowiednio wyselekcjonowanych dań, które znasz z kart najpopularniejszych restauracji.
Rozkład makroskładników: W: 45-60%, B: 15-25%, T: 25-35%

Dieta INTERMITTENT FASTING

Dieta INTERMITTENT FASTING* jest dietą dla osób stosujących post przerywany. Otrzymujesz 3 posiłki dziennie (śniadanie, obiad i kolację) do spożycia w ciągu okna żywieniowego. Stosowanie okresowych postów naprzemiennie z oknami żywieniowymi pozwala szybko osiągnąć hollywoodzkie efekty. Podczas okresu postu możesz pić niesłodzone napoje.
Rozkład makroskładników: W: 40-50%, B: 15-20%, T: 30-40%

Potrzebujesz więcej? poznaj wszystkie nasze diety.